Relatii toxice


Persoanele si relatiile toxice din viata ta nu iti dau pace? Stiu ca e greu ceea ce duci cu tine dar exista speranta, solutii, posibilitati de schimbare. Puterea de a-ti vindeca trecutul si prezentul sta in puterea ta. Vino sa vorbim despre asta.

Fericirea și pacea în care dorești să trăiești înseamnă să înveți să spui NU persoanelor și situațiilor care te stresează până la epuizare. A respecta propria ta ecologie înseamnă a avea grijă de tine și a trăi frumos alături de aceia care îți umplu sufletul de împlinire. E diferit de a fi egoist. Egoism înseamnă a acapara totul pentru a-ți satisface propriile nevoi înaintea și de multe ori în detrimentul celor de lângă tine. A fi suspus înseamnă a avea nevoie sa fi persecutat frecvent de un opresor de dragul căruia înghiți tot ce îți e toxic doar pentru a-i face pe plac. Și cu placul tău cum rămâne?

Fie că e în relație cu un șef, un părinte, un  iubit, un prieten, sau e de ordin spiritual, relațiile toxice sunt mari consumatoare de energie vitală. Efectele lor pot fi constatate asupra greutății fizice, a tulburărilor de somn și concentrare, a tulburărilor metabolice și/sau psihice având chiar o influență semnificativă asupra ratei de viață.

Cercetările asupra epidemiologiei sociale sugerează că absența relațiilor sociale pozitive determină un factor de risc semnificativ în incidența morbidității și a mortalității. Izolarea emoțională este posibilă chiar dacă trăim în mijlocul unei lumi sociale. S-a constatat că izolarea socială ridică sensibilitatea personală la puterea amenințărilor sociale și poate influența de asemenea funcțiile executive ale indivizilor cu efecte vizibile asupra calității vieții. Împreună, efectele relațiilor toxice contribuie la ridicarea ratei de morbiditate și mortalitate în cazul persoanelor care trăiesc în solitudine.

Răul tău are un leac! Vino să vorbim despre ceea ce ți se întâmplă!

Întâlnirile au loc săptămânal! Înscrierile se fac la adresa de mail contact@comportamental.ro

Te astept cu drag!