Public Speaking


Amprenta vocii tale.

Amprenta vocii tale.

Comunicarea este un capitol esential in dezvoltarea personala. De farmecul individului de a comunica se leaga adeziunea relationala a celuilalt. Comunicare inseamna afirmare personala, expunere de idei si dorinte, dar si impunerea unor limite care au farmecul de a pastra intimitatea confidentiala.

Teama de a vorbi in public este printre cele mai prezente fobii cu care se confrunta indivizii. Un procent covarsitor este reprezentat de persoane care nu reusesc sa promoveze la job sau in examene, in interviuri, conferinte sau prezentari.

Oamenii au stari mentale interconectate si asta inseamna ca acesta teama nu se va activa niciodata singura ci va asocia si alte judecati de valoare a propriei persoane. Voi da doar doua exemple pentru a clarifica putin aceasta referire: teama de esec, teama de a fi observata si judecata de privitori. Deficientele si blocajele din zona comunicarii pot influenta relatia de cuplu si  networkingul interpersonal.

Acest curs se adreseaza persoanelor care isi doresc sa imbunatateasca aptitudinile si capacitatile de comunicare.
picjumbo-300x200

Cateva dintre temele de lucru fac referire la :

  • Depasirea tracului
  • Dictie, Intonatii, Pauze
  • Conectarea cu interlocutorul sau cu grupul
  • Limbaj non-verbal
  • Managementul spatiului, timpului si conflictelor
  • Tips & Tricks pentru prezentari de impact

public speaking

Cum?

Structura acestui curs este interactiva si se modeleaza dupa nevoile participantilor. La acest grup veti experimenta diverse exercitii din capitolul tehnici si maiestrie in public speaking. Evolutia fiecarui participant este inregistrata video daca avem acordul si suportul sau. Prestatiile sunt evaluate in echipa. Garantez feedback individual si constructiv pentru a eficitentiza munca noastra. Incepem cu bazele si trecem rapid la sustinerea cu entuziasm a ideilor in fata publicului.

Unde aplicati aceste cunostinte

Confruntarea cu mass media.

Confruntarea cu mass media.

Va puteti bucura de succes personal si profesional aplicand aceste cunostinte in examene, conferinte si videoconferinte, prezentari, discursuri, conversatii telefonice, intalniri de networking si orice relationare in care va simtiti expusi. Acest curs beneficiaza de metode de dezvoltare personala din sfera programarii neurolingvistice.

Organizatorul acestui grup este coach Karina Nagy.

Locatia de desfasurare a acestui grup este cabinetul individual de coaching aflat in zona Militari. Adresa o veti primi pe mail,dupa confirmarea inscrierii, impreuna cu celelalte detalii referitoare la aceste intalniri de grup.

Durata: Grupul de Public Speaking beneficiaza de 5 intalniri. Fiecare intalnire dureaza 2 ore. Costul perceput pentru fiecare intalnire din cele 5 este de 150 lei si se achita la finalul ei. Grupele au un numar limitat de participanti. Pentru a va inscrie va rog sa trimiteti mail la adresa contact@comportamental.ro  Restul detaliilor le veti primi pe mail dupa confirmarea inscrierii.

Te-ar mai putea interesa si Cursul de Personal Branding

Pentru articole de suport viziteaza sectiunea Blog sau mergi direct la articolul Ce NU spunem despre Public Speaking