Psihologia Copilului


3-luni-1024x725

Avem multe de invatat de la copiii nostri!

Acesta este un curs de dezvoltare personala destinat parintilor care doresc sa inteleaga si sa recunoasca limbajul si psihologia copilului mic si foarte mic.

Nasterea unui copil in familie aduce cu sine o binecuvantare de care se bucura toti membrii ei. Modificarile interioare prin care trec parintii sunt dificile si transformatoare drept pentru care este nevoie de maxima atentie mai ales ca beneficiarul este propriul copil. Pentru a putea intelege nevoile copilului tau trebuie sa stii ce anume sa urmaresti. Apoi e bine ca toti adultii din preajma sa intelega faptul ca nevoile lui sunt mai mari decat capacitatile de a si le satisface drept pentru care are nevoie de tot ajutoul de care poate beneficia. Copiii sunt extrem de vulnerabili si inconstient legati la starile emotionale ale persoanelor aflate in preajma lor. Pentru asta noi adultii trebuie sa invatam cum sa ne stapanim nervii, cum sa cultivam buna dispozitie si mai ales cum sa descifram ceea ce copiii ne oglindesc. Tot ceea ce am schimba la el avem noi de fapt de constientizat. Copilul tau a observat pentru ca esti cea mai importanta fiinta de pe pamant pentru el si repeta in comportament si atitudine tot ceea ce a inteles de la tine ca inseamna normalitate. Fie ca este primul sau al doilea, al treilea, copiii sunt atat de diferiti ca si lectiile pe care le invatam in relatie cu ei.

Va propun un program integrat de psihologie a copilului in care puteti afla metode flexibile de educare a copilului cu varsta intre 0 -3 ani.  Prin analiza de caz, puteti constientiza mai clar semnificatiile mesajelor verbale si nonverbale pe care vi le transmite. Putem afla caror conflicte intrapsihice trebuie sa le dam mai multa atentie pentru a le rezolva. Descoperim metode sanatoase de crestere a copilului. E sansa fiecarui parinte  sa nu lase greselile sa continue pentru a oferi copiilor o viata mai armonioasa.