Dezvoltare personala pentru copii si parinti


Dezvoltare personala copii si parinti

Atelierul de dezvoltare personala pentru copii si parinti are ca scop aducerea la un loc a perechii copil-parinte intr-un dialog interactiv cu scop educativ si mai ales distractiv.

Un copil fericit este un copil continut de parintii lui. Deseori ritmul alert al obiectivelor de peste zi ne face sa nu mai avem rabdare si timp pentru a raspunde cu promptitudine solicitarilor copiilor nostri. Solutia ar fi sa dezvoltam cateva abilitati prin care sa putem rezerva cateva activitati pe care sa le putem trai impreuna. Momentele de liniste sunt un exemplu. Cand copilul isi pastreaza atentia concentrata asupra unui joc pentru o perioada mai indelungata de timp ceea ce isi dezvolta este constiinta de sine, isi poate contine propriile emotii si isi dezvolta mecanisme sanatoase pentru depasirea anxietatii. E valabil si pentru adulti.

Daca vrei sa fi un model pentru copilul tau vino sa afli cum poti folosi scrierea creativa pentru a scadea stresul si anxietatea ta si a copilului tau. Dezvoltarea cognitiva si emotionala ne va ajuta sa scriem Abc-ul relatiilor in termeni de bune maniere; impreuna invatam valorile socializarii. A treia tematica a intalnirilor noastre este rezervata proverbelor,talcurilor si povestirilor terapeutice; abordarea are ca scop depasirea timiditatii din relatia parinte copil. Vom privi mai atent comportamentele sanatoase proprii fiecarei etape de varsta.

Pregatiti-va manutele, dexteritatea si creativitatea. Va asteptam cu drag!

Inscrierile se fac la adresa contact@comportamental.ro In raspuns veti primi si detaliile legate de spatiu, ora, cost, grupe de varsta.