Despre Karina Nagy


Ma bucur ca ai ajuns pana la aceasta pagina!

In spatele continutului acestui site sunt eu, Karina Nagy, antrenor pentru crestere personala. Ai citit pana acum despre programele pe care le promovez si daca te intereseaza subiectele abordate in cabinet, gasesti articole de suport la sectiunea blog.

Ce experienta am ?

În calitate de trainer si coach pentru performanţă, am sustinut workshopuri, traininguri, conferinţe şi sesiuni individuale pe probleme de dezvoltare, conduita şi comunicare din 2006. Prima mea formare profesională este cea de actriţă. Sunt licenţiată în arta actorului la U.N.A.T.C.  În anul 2000 colaborarea mea cu lanţul de farmacii Help Net a completat experienţa în segmentul vânzări şi pregatirea strategica a resurselor necesare campaniilor farma’. Din 2005 au urmat şase ani de interacţiune cu marele public de data aceasta din perspectiva funcţiilor de decizie pe care le-am ocupat în segmentul mass-media radio şi tv. Anul 2011 este anul mentoratului pe care l-am oferit clienţilor mei din perspectiva de lector. Corporatii ca Romstal, Chiesi, Intel, Orange, Kaufland, Neoclinique, Microsoft, BRD Aviata au beneficiat de cursurile create de mine in functie de nevoile si solicitarile lor.

În 2012 experienţa mea a fost completată de certificatul de NLP Master Practitioner si Associated Coach SNLP-SUA, IANLP Elvetia si IN Germania.

Din 2012 cursurile, conferinţele şi sesiunile individuale susţinute pentru clientii mei, beneficiază de instrumente şi scheme omologate în sfera programării neurolingvistice.

În prezent desfasor in cabinet strategii de crestere personala, sub umbrela propriului meu brand, comportamental.ro

M-am antrenat să înţeleg si sa explic psihologia clienţilor mei, pentru a-i ghida in trasformarile profunde pe care si le doresc. Cred in puterea vindecatoare pe care o are terapia inconstientului. Cand lucrez cu un/o client/a, ii pun la dispozitie expertiza mea in: psihologie, actorie, mass-media, marketing, dezvoltare personala, consiliere si coaching. 

În viziunea mea, pentru ca rolurile pe care le joci în societate să se bucure de succesul dorit este necesară o foarte bună cunoastere de sine. Increderea in sine, stima de sine si imaginea de sine reprezinta “Sfanta Treime” a procesului de crestere personala in care te pot sustine.

Iti propun sa descoperi cine esti cu adevarat, ce valori te reprezinta si sa fii martorul transformarii tale. 

Cand ai nevoie de sprijinul si expertiza mea scrie-mi pe contact@comportamental.ro

Coach Karina Nagy – antrenor pentru crestere personala, mama, actrita, producator tv, trainer, in curs de formare in psihoterapie