Coaching pentru eticheta


coaching-pt-eticheta-1024x683Spune-mi care e brandul tau ca sa stiu daca existi ar spune au dicton deja celebru.

Feedbackul din social’networking spune ca nu e prea clar labelul tau? Atunci hai sa il dezvoltam impreuna.

Proiectul Coaching pentru eticheta este un program de coaching transformational. Scopul sesiunilor este sa faca legatura dintre cine simti ca esti in interiorul tau si drept cine esti perceput a fi, in exteriorul tau. Fiecare dintre noi traieste simultan doua vieti: o viata interioara guvernata de ganduri si emotii despre care vorbim foarte putin si o viata sociala pe care o impartasim cu cei din jurul nostru. Inevitabil jucam roluri specifice in fiecare dintre aceste vieti. Reconectand rolurile interioare cu rolurile exterioare, accesam autenticitatea, charisma, increderea, capitalul de imagine si stima de sine iar succesul personal survine de-o maniera foarte naturala. Lucram pe obiective si strategii de crestere a calitatii propriei vieti, in special pe autocunoastere, autopromovare si socializare.

Conceptul acestui proiect este : “Eticheta nu se mimeaza, ci se contine!” 

O persoana care este conectata cu sine va sti intotdeauna sa se poarte in societate! O persoana constienta de propriul set de valori va sti cu certitudine care este misiunea sa, atat in relatie cu sine, cat si in relatie cu ceilalti. Comportamentele fiecaruia dintre noi sunt manierele care ne determina succesul relational atat in viata personala cat si in viata profesionala. O persoana erudita si manierata este implicit o fire non-conflictuala. Evitarea conflictelor este posibila prin integrarea unui echilibru de sine care sa faciliteze aceasta evolutie.

Obiectivul echipei noastre se refera la calibrarea personalitatii tale pentru succesul individual pe care esti pregatit/a sa ti-l asumi in acest episod de viata. Anatomia personalitatii tale are nevoie sa-si calibreze caile exterioare care ii slefuiesc limbajul nonverbal, mesajele vestimentare, tonalitatile si formularile pe care le enunta, simbolurile reprezentative, codurile de protocol national si international si mult mai mult decat atat. Asumarea codurilor de bune maniere si protocol relational, iti asigura naturaletea si carisma in relatie cu ceilalti, in timp ce constiinta de sine iti ofera increderea necesara pentru a actiona in propria viata asa cum consideri ca meriti. Socializarea, este un proces important prin care poti beneficia de statutul si de relatiile pe care ti le doresti.

Este decizia ta: Cine iti doresti sa fii, Cum vrei sa fii si Unde iti doresti sa traiesti.

Tehnicile aplicate in cadrul sedintelor “Coaching pentru eticheta” iti ofera sansa sa accesezi rapid intentia calauzitoare catre stadiul tau de performanta.

Recomand aceasta suita de programe pentru dezvoltare individuala, celor care isi doresc sa se manifeste puternic, echilibrat si valoros in orice societate ar interactiona.

Te poti inscrie pentru o sesiune de dezvoltare personalizata completand formularul de inscriere de mai jos sau pe mail la adresa contact@comportamental.ro

“Coaching pentru eticheta” se desfasoara sub forma de sesiuni individuale si conferinte publice. Subiectele din aceasta rubrica au fost preluate de busines24.ro, Bonton Digi TV, Stirile Kanal D, Neata Antena 1 . Pentru a citi articlolele de suport pentru protocol acceseaza blogul coachingpentrueticheta.blogspot.ro