Business Coaching


business-coaching-1024x683Un obiectiv specific fara un plan strategic de actiune ramane  doar un vis.

Acest serviciu ofera cursuri de dezvoltare personala pentru angajati si/sau sesiuni individuale de crestere personala destinate celor aflati in pozitiile de decizie. In ambele cazuri curriculla este personalizata in functie de cerintele segmentului de piata pe care il reprezentati. Efectele acestui progres se vad imediat.

Beneficiile obtinute in urma acestui program sunt:

–          Leadership efficient,

–          Comunicare si Strategii optimizate

–          Sustinere pentru echipa si imbunatatirea performantelor in comunicare

–          Viziune clara, directii bine definite, management motivational, si inspirational, atat de essentiale in perioadele de mari schimbari.

–          Managementul performantei orientat catre feedback. Performante mai bune in business bazate pe cresterea eficientei indivizilor si echipelor care au abilitatea de a identifica si manageria prioritatile pentru a-si atinge maxima productivitate.

–          Eficientizarea echipelor – agreind o cultura comuna, aliniind obiectivele si reverificand activitatile practice si realizarile .

–          Reductia conflictelor la locul de munca prin imbunatatirea capacitatii de a intelege optica celorlalti si a manageria planul emotional.

–          Placerea si relaxarea cu care va bucurati de mediul de lucru.

–          Sustinerea necesara pentru a va promova ideile.

–          Consolidarea increderii in sine.

–          Acuratetea cu care isi constientizeaza stilul operational, abilitatile si valorile.

–          Scaderea convingerilor limitatoare si a barierelor care suprima potentialul natural de realizare.

–          Capacitatea de a se promova prin sustinerea unor realizari notabile.

–       Pentru cei care detin roluri noi in organigrama , suportul necesar pentru a obtine beneficii de performanta accelerate.

–       Sustinerea performantei prin identificarea ariilor de competenta, pornind de la: incredere,  delegare, rezolvarea problemelor, si managementul timpului.

Cum stiu daca am nevoie sa ader la un program de business coaching?

Primul pas in colaborarea noastra se refera la stabilirea in detaliu a statusului actual fata de statusul dorit. Prin intelegerea diferentelor dintre cele doua statusuri vom descoperi cele mai eficiente instrumente din business coaching ce pot sa adreseze nevoile dumneavoastra.

Toate detaliile intalnirilor noastre sunt strict confidentiale si nu pot fi replicate fara acordul partilor, indiferent de limita de timp.