Branding Personal


branding-personal-1024x683Te invit la un curs interactiv de branding personal in care iti vei constientiza unicitatea atat in plan profesional cat si in cel personal. Acest program se adreseaza clientilor care se dezvolta strategic si eficient pentru a fi intotdeauna persoana potrivita in mediul potrivit. La acest curs invatam cum constrim si cum exprimam atuurile brandului personal pentru a castiga capital de influenta si in plan profesional. Constientizam cum poti sa gestionezi cu naturalete planul relational pentru a construi reteaua de sustinere a liderului carismatic. Elaborarea cu atentie a statutului ne dezvolta succesul social.

Ce castigati ?

  • Exprimarea rafinata a brandului personal in lipsa stresului
  • Cod de eticheta si maniere
  • O mai buna relationare cu ceilati
  • O consolidare eficienta a celor 12 capitole din capitalul de brand
  • Optimizarea obiectivelor si a strategiilor aplicate in viata personala si in business
  • Politicile de networking si campania de autopromovare
  • Rolul echilibrului personal in sustinerea promisiunii de brand
  • Protocolul comportamental

Cu ce pleaca participantii acasa?

Fiecare participant poate sa foloseasca oricand are nevoie, tehnicile prin care se construieste un brand personal cu mare impact pe toate planurile. Un alt castig foarte important este reprezentat de metodele prin care pot fi controlati factorii cu o mare influenta asupra evolutiei brandului. Acesti factori pot foarte usor sa pericliteze brandul personal si din acest motiv este necesara o atenta supraveghere a lor. Strategiile de autopromovare si canalele formale si informale pe care sunt ele comunicate determina maniera in care este integrat in societate brandul personal. Impreuna vom face o evaluare clara in sprijinul determinarii in timp a traditiei brandului personal.

Durata: Grupul de Branding personal beneficiaza de 5 intalniri. Fiecare intalnire dureaza 2 ore. Costul perceput pentru fiecare intalnire din cele 5 este de 150 lei si se achita la finalul fiecareia.

Grupele au un numar limitat de participanti. Pentru a va inscrie va rog sa completati formularul de mai jos sau trimiteti mail la adresa contact@comportamental.ro  Restul detaliilor le veti primi pe mail dupa confirmarea inscrierii.